Menighetsuke


God oppslutning om vår Menighetsuke.

Onsdag 9.mars var det duket for svingende toner fra Rabbersvigen Jazzforsamling med sanginnslag fra vår syngende prest Jens Olai Justvik og gjest på trombone; Espen Egeland. Mellom musikkinnslagene fikk vi viktig informasjon av Harald Knudsen om hvordan det står til med klimaet og naturen på vår jord. Vårt forvaltningsansvar,- men også håp for fremtiden. 

Lørdag 11. var det god gammeldags basar med åre-salg. på Ryen Grendehus. Fullt hus og god stemning. Resultatet for salg både før og under basaren gav ca 74.000 kr. til hjelp i arbeidet for en trygg oppvekst i bygda vår. En ekstra takk til konfirmantene for godt salg. 

Søndag 12. hadde vi en flott gudstjeneste i vår kjære, gamle kirke. Tveit og Hånes kirkekor og Husbandet var med å løfte gudstjenesten med gode ord og vakre toner. Etter gudstjenesten var det kirkekaffe i Forpakterboligen med hjemmelagde kaker og en hyggelig prat over kaffekoppen.  

Vi må se oss godt fornøyd med mini uka vår. Tusen takk til alle dere som var med og bidro på ulike måter og takk til dere som kom.  

Tilbake